Light in Heart

Lidt om mig.

I løbet af sit liv vil man uvægerligt komme i situationer, hvor man har brug for at stoppe op og kigge på sin livssituation. Nogle gange vælger man det selv, og andre gange føler man sig “tvunget” af ydre eller indre omstændigheder. Det kan f.eks. være skilsmisse, stress, sygdom, jobskifte, dødsfald eller almen utilfredshed med sit liv. Ofte klarer man selv - eller ved venner og families hjælp - at tackle udfordringerne og kommer videre. Andre gange er det bare godt eller nødvendigt at få lidt kærlig hjælp ude fra, fra et menneske, som ikke har aktier i ens problemer. En, som uden projektioner, kan hjælpe med at se klart og adskille tingene og få en videre i den udviklingsproces, som det jo er, når man støder på en sten på “livets vej”. 

IMG_5965 (2).JPG

Jeg er bl.a. uddannet intuitiv terapeut og med mange års praktisk erfaring i rygsækken, og er måske den du søger til at hjælpe dig på vej videre i dit liv.

Jeg har gennem et langt aktivt liv taget flere udd. og mange kurser inden for den alternative verden. Det kan du se et andet sted på hjemmesiden, hvis du har lyst.  Fra de terapier jeg selv har været i hos andre terapeuter/coacher/psykologer har jeg erfaret, at det ikke kun handler om HVILKET værktøj, terapeuten har i værktøjskassen, men på hvilken måde værktøjet bliver anvendt. Med andre ord, at man har købt noget avanceret værktøj medfører ikke automatisk, at man er/bliver en god håndværker. Det kræver øvelse og erfaring 😁

For mig har det altid været et must, at jeg har følt, at min terapeut har FORSTÅET mig og mødt mig, der hvor JEG var. Har den følelse ikke været der, har udbyttet af terapien ikke været optimalt. Derfor er det også grundstenen i de terapier, jeg selv laver. Der skal være TILLID og RESPEKT mellem klient og terapeut.

Jeg er et meget intuitivt menneske og er god til at sanse/aflæse andre. Min værktøjskasse er også velassorteret, så derfor kan en terapi indeholde mange ting - selvfølgelig i overensstemmelse med klienten - lige fra samtale, healing, massage, klarsyn, visualisering, kinesiologi o.a. Ikke alle ting på en gang, men i et forløb, vil jeg typisk anvende flere forskellige terapier. Der skal helst være en udvikling i løbet af de første 3-4 terapier.

Spiritualitet

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg både arbejder spirituelt og ved at der er "mere mellem himmel og jord" og at jeg selv om, jeg er rimelig jordbunden og kontant også forbinder mig til den spirituelle verden. Noget, der for nogle kan være lidt "langhåret", men det ændrer dog ikke på de ting, jeg selv har erfaret. Af og til får jeg beskeder ind på lystavlen, som jeg ikke selv fatter en bjælde af. Jeg spørger i begyndelsen af en terapi, og man ønsker disse oplysninger. Hvis ikke holder jeg dem for mig selv.
Endnu føler jeg mig ikke klar til at annoncere med direkte clairvoyancer/klarfølinger, men mon ikke det kommer på et tidspunkt :) 

HVOR TIT OG HVOR MANGE TERAPIER?

Logo - engel.png

Det er et spørgsmål, jeg ofte får. Det ville være let, om man som hos frisøren kunne sige hver 6. uge 😁 Sådan er det bare ikke. Du er nødt til selv at mærke efter. Det er dog en rigtig god ide i starten at komme 2-3 gange med 1-2 ugers mellemrum, da der ofte er nye ting/vaner man skal lære og øve i. Går der for længe imellem hver terapi, falder man lynhurtigt tilbage i gamle vaner og mønstre, og så kan man hurtigt bilde sig selv ind, at terapien ikke har hjulpet, selv om der HAR været en ændring. 

Man er nødt til at være realistisk. En ubalance, man har sparet sammen til over lang tid, måske mange år, kan som regel ikke fjernes ved en enkelt behandling/terapi/undervisnings time, hvad enten den er fysisk eller psykisk. Ting tager tid.

Hjemmearbejde og humor.

Der vil ofte være små “hjemmeopgaver”. Terapi er også undervisning i små tips og tricks, der på magisk vis kan hjælpe en til at ændre tankemønstre, som har spændt ben for en. Hvorfor springe over hvor gærdet er højest, når man kan skridte over hvor det er lavere? Terapi er ikke kun tungt arbejde, så hos mig er der også plads til både grin og humor. Terapi kan også være SJOVT!!!!

Jeg glæder mig til at se dig og hjælpe dig til at hjælpe dig selv ❤️❤️❤️