Må man kysse en ged

SNART påske = KREA.....................

UPS…… det er jo IKKE fordi, jeg IKKE har garn nok, meeeeeen…..

garn.JPG

Påsken nærmer sig med hastige skridt. Det betyder mange fridage og dermed mange timer til KREA med børnebørnene. Jeg har længe haft lyst til at hækle et tæppe i bomuld til Milles sommerhus. Det skal være V-stitch inspireret af Karen Klarbæks dejlige barnevognstæpper. Ikke at jeg har prøvet den model før - men Youtube viser at det mønster er der ikke mange ben i, så MON ikke jeg kan finde ud af det. Jeg har efterhånden hæklet mange fine tæpper i uldgarn, men aldrig i bomuld. Jeg ælsker lange lige rækker eller små firkanter. Det giver ro i sjælen med alle gentagelserne, og man kan snildt sidde og se lidt TV ind imellem. Engang (før stressen) strikkede og hæklede jeg ALTID sammen med TV-kigning, men har erfaret - på den hårde måde - at det bør man ikke altid gøre. Heller ikke selv om det er helt enkle modeller og man KAN gøre det. Ind imellem er det vigtigt kun at have EN bold i luften og lade hjernen slappe af. Det er hækling og strikning jo fantastisk til. Så kan man falde lidt ind i sig selv og bare VÆRE! MINDFULDNESS på den gode måde.

krea.JPG

Der er virkelig ingen, der kan beskylde mig for at rejse enkelt og let. Jeg slæber al verdens ting med på ferie - især når det er i sommerhus og der er en rummelig bil til rådighed. Jeg får altid AL for meget med, men man skal altså nødigt gå ned på UDSTYR. Derfor har jeg selvfølgelig også pakket mine nye akvarelfarver samt tuscher og farveblyanter. Det fylder altsammen. Min datter griner af vores stoppede bil, når vi ankommer. Selv har de vel 2 tasker med tøj til 5 mand og pakker ud i løbet af 3 minutter - hvor vi har fyldt hele bilen op med alt det vi ikke kan undvære :) Og HVORFOR er det nu lige at det ER sådan? Ja, jeg ved det ikke - men jeg tror det giver mig en form for TRYGHED og RO. Derfor bliver det heller aldrig mig, man vil finde som backpacker med et par rene underhylere, en tandbørste og et liggeunderlag!!! Det er jeg simpelthen for stor en komfortdronning til :) Men jeg er fuld af beundring for dem, der kan. Sådan vil jeg måske også prøve at være - i mit NÆSTE LIV!!!

20190304_215009629_iOS.jpg

Måske er jeg lidt rusten i akvarellen, men de små øvelser jeg har fået lavet er blevet OK, og det er SJOVT!

20190402_071706845_iOS.jpg

Den sidste måneds tid er gået med at sy PROJEKTTASKER i søde bomuldsstoffer. De kan bruges til mange forskellige ting. Selvfølgelig kan de bruges som toilettasker, men også til garn, strikketøj, kreating, tegnegrej - ja, til lige hvad man synes. De er søde og lavet i forskellige stoffer. Egentligt var de beregnet til mig selv, men efter et blærebillede FB eller Instagram var der straks forespørgsel på dem. Efter 10 minutter var de solgt, og så fik jeg jo lidt blod på tanden. Fik solgt den næste osse og derefter tikkede en pæn stor ordre ind, som nu er leveret. Jeg har syet en stak mere, for ligesom med strik og hækling, giver også denne form for gentagelse ro i krop og sjæl. Samtidig er legen med stoffer og farver jo lidt en af mine spidskompetencer - og resultatet bliver ret OK, hvis jeg selv skal sige det. Og det gør jeg :)

20190402_071832207_iOS.jpg

Tekandestof. Lyserødt foer med lomme. Små perler ved lynlåsen og vævet logo på. Ting tager tid - også at sy og indkøbe alle dele - men det handler om, at lave noget der giver en glæde og tilfredshed i livet. Og det gør det at sy disse tasker. Hvis de så også kan være til gavn og glæde for andre, er det jo ret dejligt :)

20190310_121544594_iOS.jpg

Når jeg viser jer dette billede, er jeg vist for en god ordens skyld nødt til at sige - at dette IKKE er et værksted - det er vores SPISESTUE!!! Derfor har vi aldrig gæster :) :) :)

perler.JPG

Da jeg har besluttet mig at mine tasker skal have en lille håndlavet glasperle eller 2, har jeg været nødt til at sætte mig til glasbrænderen igen. Det var dejligt. Kom dog lidt væk fra det med taskerne og fik lavet perler til sommerøreringe. Dem kan man jo ikke få for mange af :)

Jeg er glad for det liv, jeg har. Mega priviligeret. Jeg har dog gået med en lille angst de sidste måneder - men i tirsdags fik jeg undersøgt min tyktarm og heldigvis var den helt som den skal være. Så nu kan der gives slip på angsten og påsken kan fejres uden at have angsten kørende på Spor 2.

Jeg vil ønske jer alle en GLAD PÅSK, som man siger i Sverige.