Må man kysse en ged

Fagre nye postverden

20180102_194951539_iOS.jpg

Midt i pakning af 60 karklude, som det åbenbart er løbet op i i løbet af de mørke efterårsmåneder, støvsugning, strygetøj og gulvvask kommer Nielsen og spørger efter et frimærke. En forespørgsel jeg på stående fod ikke kan gøre noget ved. Efter at have ledt gemmerne igennem efter et skide frimærke til 8 kr. kommer jeg til at tænke på, hvornår det egentligt er, at jeg har haft brug for det??? Tror faktisk det var til min søsters fødselsdag for 2 år siden, hvor jeg ville gøre det så godt og sende et fødselsdags kort, ligesom hun altid har sat en ære i at sende til sine venner. Dengang nåede kortet frem 4-5 dage efter hendes fødselsdag, og så var det vist jeg opgav det stunt.

Men idag SKULLE Nielsen altså bruge et frimærke, og så var det jeg kom i tanke om, at Ilse for et stykke tid siden, var i samme situation på et tidspunkt, hvor det ikke var muligt at købe et sådant, og hvor hendes unger måbende havde spurgt. om hun ikke kendte MOBILPORTO? Det kom hun så til, og hun fortalte, hvor nemt det er. Så i dag var det min porto-ildåb, og nøj det var både smart og nemt, og tænk at slippe for køen i supermarkedet. 

En lille app til mobiltelefonen, der kort og godt hedder MOBILPORTO, skal hentes ned fra det høje skylag - og så er det bare at klikke ind og bestille sin kode, som man blot skriver i hjørnet af sit brev. Voila - så er brevet klar til at blive sendt.

Nu må jeg så videre med min gulvvask - ikke flere overspringshandlinger som mobilhandel og blogg-skrivning. Gulve vasker desværre ikke sig selv, og fint skal der være til min reception på torsdag. Så det er bare i gang, er det!!!!!