Må man kysse en ged

Light in Heart - HAPPY NEW YEAR!

Året nærmer sig sin afslutning med hastige skridt. I morgen ved denne tid er vi så småt ved at klæde om til Dronningens nytårstale. Første del af Zofie´s 8 års fødselsdag, vil være overstået med familien, og for hende bliver årsskiftet meget synligt. Nu hedder det nemlig Zofie 8 år - og ikke længere Zofie 7 år!

20171224_160344503_iOS.jpg

For mig bliver årsskiftet også en markering. Jeg har siden medio oktober holdt sabbat. Ikke at jeg har siddet med hænderne i skødet og lavet INGENTING, som jeg egentlig havde bestemt. Da jeg lige var landet efter min excit fra "sygesystemet", og havde været igennem endnu endnu nogle gode terapier og healinger, kunne jeg mærke, hvordan energien er vendt tilbage. Den uendelige træthed forsvandt næsten med det samme. Og nu efter 2½ måned er jeg begyndt at kunne tåle lidt støj igen. Det er bare SÅ stort, og jeg føler mig taknemmelig for mit "gamle" liv igen. Nogle ting har selvfølgelig ændret sig en del. NEJ TAK-knappen skal tages i brug i mit nye liv. Jeg skal passe på mig selv. Derfor har jeg også truffet et valg. Fra i overmorgen den første januar 2018 er jeg atter selvstændig.

Light in Heart
hedder min klinik. Tidligere hed den Alternativ Terapi - men egentlig kan jeg bedre lide navnet Light in Heart, som faktisk er navnet på den Zoneterapiskole jeg havde for ca 25 år siden.
Måske lyder det lidt langhåret, men barnet skal have et navn, fandt jeg ud af, da jeg sad og oprettede CVR nummer og så blev den beslutning hurtig taget, som mange andre hurtige beslutninger i mit liv. Det er vigtigt at følge sit hjerte, og det gjorde jeg i den grad her.

20171125_202305547_iOS.jpg

Jeg har nu vænnet mig til tanken om at blive selvstændig igen, selv om det sker i en alder, hvor mine veninder går på efterløn og pension. Jeg er - indrømmet - også lidt misundelig (på den gode måde altså) på at de nu kan trække sig tilbage med økonomisk sikkerhed, mens jeg går et mere usikkert økonomisk liv i møde. Men jeg er nødt til at tro på det, og det GØR jeg, for jeg ser det ikke som et alternativ, at være blevet i sygedagpenge/rehabilitering og hvad har vi af sikkert helt udmærkede systemer. Det duede bare ikke for mig. Så fra næste uge er det på med terapeuthatten, og det glæder mig helt vildt, at der allerede er aftaler i kalenderen. Der er selvfølgelig plads til flere. Indtil da har Nielsen lovet at brødføde mig :)

WP_20170805_20_59_13_Pro.jpg

Ja, og hvad er det så, fru Sommer kan tilbyde, når hun ikke sidder i sofaen med et barnebarn og hygger? 

Jo, jeg har jo gennem snart 40 taget rigtig mange kurser og uddannelser og for at gøre det nemt for mig selv - har jeg taget en kopi af mit CV her, hvor nogle af kompetencerne er linet op, så hvis du har lyst til at se lidt fra den blå bog kan du læse med - og ellers springer du da bare over :)

Eksamener og Kurser:
1974:             Tilskæreruddannelse fra Herning Sy- og Tilskærerskole
1978:             Industriel designerudd. fra Dansk Konfektions – og Trikotageskole, Herning
1984-1985      Chinese Medicin Akupunktur 1.del Vejle
1985               Kinesiologiuddannelse, Vejle
1986               Massage Vækstcentret Nr. Snede
1991                Lægeexamineret Zoneterapeut, Silkeborg
1991-1993       Intutiv Dybdeterapeut fra Institut for Dybdeterapi, Ebeltoft
1993               Intuitiv terapi, Leros
1994-2000     Clairvoyancekurser Århus, Brande
2017                TAT introduktionskursus, Århus
2018                Reikihealing 1

Alternativ Terapi og Light in Heart.
Fra 1991 og frem har jeg undervist og behandlet mennesker med interesse for det alternative. Jeg har drevet klinikken Alternativ Terapi, og i nogle år havde jeg undervisnings lokaler, hvor jeg også havde zoneterapi og massageskole. Jeg har lavet mange selvudviklingskurser, hvor jeg har undervist i Tankens Kraft, Visualiseringskurser, Regression, Tarotkort, massage og healing.

Hvad kan jeg hjælpe med.
Ja, i årenes løb har jeg hjulpet rigtig mange mennesker - hvis jeg skal tro på den feedback, som jeg har fået :) Jeg har givet zoneterapi og massage for rigtig mange fysiske skavanker - det har så desværre også betydet, at jeg har ødelagt mine tommelfingre, så jeg ikke kan give ret mange fysiske behandlinger om ugen. Men faktisk er mange af de andre terapier også ret meget mere interessante både at få og give. For gennem alle årene er jeg blevet meget mere bevist om, HVOR meget vore tanker påvirker vores krop og psyke. Jeg kan nogle teknikker, som jeg har finudviklet gennem mange år, og som kan være med til at bryde gamle mønstre. Jeg kan ikke tage patent på dem, for de hører under Kinesiologien, men jeg har faktisk ikke mødt dem hos andre terapeuter. Men virke gør de, så man ind imellem føler, at der skete der da lige et lille mirakel!!!

Tankens kraft er meget stærk, og jeg er god til at hjælpe mennesker med at finde deres kraft og styrke igen. Skabe selvtillid og tro på egne evner. Jeg har nu også fået nogle kompetencer i STRESS-behandling. Noget af det man bare ikke kan læse sig til, men som man erfarer ved at være der selv. Så alt i alt, tror jeg min baggrund er ret ok, for en behandler. Men træerne vokser jo ikke ind i himlen, og hele tiden er det sundt at lære mere. Jeg har vist healet hele mit voksenliv, men jeg har ikke nogen egentlig healer uddannelse - "bare" en masse kurser, men det får jeg - for lige om lidt starter Jette og jeg nemlig sammen på Reiki-healer uddannelsen. Det føles så rart, at få papirer på nogle ting! 

Klarføling/stærk intuition.
Ja, hvad er det for en fætter? Clairvoyance/klarsyn kender de fleste vist, om ikke andet så fra talrige TV-udsendelser. Det er der, hvor en healer/clairvoyant ser ting fra den åndelige verden. Så findes der klarhørelse, hvor man hører beskeder, og så er der klarføling, hvor man med hænderne sanser ting og får beskeder, når man rører ved eller er tæt på andre mennesker. Jeg har en meget stærk intuition og klarfølelse, som jeg med årene har lært at tage seriøst. Det kan godt være, min hjerne/mit jeg ikke fatter en brik af det, jeg henter ned/formidler, men det viser sig som regel, at informationerne på sigt giver mening, hvis de ikke gør det lige i det øjeblik, jeg får dem. 
Det er både en gave og det modsatte at være så sensitiv, for det er godt at kunne mærke de klienter, man har siddende over for sig og bevidst bruge sine sanser, men det kan være rimeligt belastende at modtage alt for mange stimuli, når man er sammen med andre mennesker i almindelige hverdags sammenhænge. Godt at der findes nogle mentale beskyttelsesøvelser, man kan gøre brug af. Disse øvelser lærer jeg selvfølgelig, de der har brug for det. Der findes rigtig mange sensitive mennesker, som ikke er klar over, at de har brug for beskyttelse mod andres energier. 

Tak fordi du læste med i det lange indlæg. Jeg vil ønske dig et rigtig GODT NYTÅR og håber du har lyst til at læse med i det nye år. Jeg har fået mig en Light in Heart Facebook side - som du rigtig gerne må gå ind og Like og melde dig til, for det bliver nok den, jeg kommer til at bruge mest med info fra klinikken - fordi det er meget hurtigere og nemmere at bruge. GODT NYTÅR.

Marianne