Må man kysse en ged

Nogle gange...........................

....bliver man altså bare så glædeligt overrasket, og det blev jeg den anden dag, da jeg åbnede for "Et GODT Decubal TILBUD" vi har haft på Apoteket i flere måneder. 2 Decubal Clinic, som er en dejlig fed creme jeg har brugt til ben og fødder i flere år. Det er nok ikke det man kalder en lækker FANCY creme, men den holder den tørre hud på afstand og er eminent til fødder. Jeg har derfor altid associeret Decubal med FED ("husmor krem man bruger, når ingen ser det") creme

Med i pakken var en "gratis" ansigtscreme, som vi faktisk sælger ret mange af, men som jeg aldrig har følt mig fristet til at prøve. Nu var det selvfølgelig ret naturligt at vride låget af og komme i gang, da den ansigtscreme, jeg plejer at bruge, var tom. Det er så her overraskelsen sætter ind. For YEAHHHHH for en dejlig creme. Blød og lækker, hurtigt absorberende og uden en mase unødig duft, som jeg alligevel ikke kan tåle. Så NU har jeg fundet en creme, jeg tror, jeg vil bruge i lang tid. Og tænk lige nu er der sørme 3o kr. rabat på cremen på Brande Apotek - så måske skulle man lige snuppe et par stykker til lageret også. HVAD DER ER SPARET ER TJENT..... SIGER ET GAMMELT ORDSPROG. Og hvis jeg nu køber 2 mere har jeg sparet 60 kr. og så er der jo pludselig penge til noget mere GARN!!!!!! Logik for perlehøns!