Må man kysse en ged

Patterne i vridemaskinen........

Min far havde udpræget humor, og han sagde mange sjove ting i sit liv. Noget af det jeg husker, var dengang jeg var lille, og han fortalte, at faster Gudrun desværre ikke kunne komme, fordi hun havde fået "patterne i vridemaskinen." Jeg kan ikke, her 50 år efter huske, hvad det betød - men det lød altså rigtig frækt og uartig, for dengang først i tresserne, tror jeg ikke man i det bedre borgerskab brugte ord som patter!!!!

HER SKULLE SÅ HAVE VÆRET ET BILLEDE AF MINE PATTER - MEN DET FÅR I ALTSÅ IKKE! :)

I dag var så dagen, hvor mine patter skulle i vridemaskinen!!!! Sammen med 2 gode veninder daffede jeg til Horsens, hvor vi skulle til mammografi. Når man nu skal ud og svinge med dem, kan man jo lige så godt få en tur ud af det, så vi bestilte 3 tider sammen, for det er jo lidt hyggeligt med noget bilsladder og en lille shoppetur.

Shoppeturen blev nu ikke den store udskrivning - vi kiggede lidt på sko, men ikke en krone brugte vi ( SKULDERKLAP, TAK!)

Heldigvis kom der en lille byge, så derfor var vi NØDT til at søge ly på en cafe med udendørs betjening og strålevarme. Her sad vi så og blev charmeret af en sød tjener - mandlig en af slagsen - og fik lidt lækkert at spise. Regnen holdt op efter 4 minutter, men nu havde vi jo sat os så...........

På vejen hjem snakkede vi om, at det burde vi altså gøre lidt tiere. Men nu er der jo kun gang i pattevrideren hvert andet år ( synes faktisk at det gør lidt ondt - men mindre ondt end tandlægen ) - meeeeen, der er vist noget med at gamle damer snart skal indkaldes til en undervogns-undersøgelse, så mon ikke vi kan finde en samlet servicetid til det også? Så kan vi måske bede til regnguderne om en lille byge igen. Og kan det beskedne ønske ikke opfyldes - ja, så sætter vi os dælme ned i solskinnet og snupper en bid brød alligevel!

Hvor ER vi heldige at bo i DK - hvor vi bliver passet godt på :)

Nu skal vi så vente nogle dage på svar på mammografien. Jeg går ikke sådan til daglig og tænker på brystkræft, meeeen jeg glæder mig til at få - et forhåbentligt - godt svar!

Faktisk er der ca. 17.000 mænd og 17.000 kvinder ( 34-35.000) der hvert år rammes af brystkræft!!!!! (Hvis jeg altså læser statistikken rigtig - læs selv)

http://www.cancer.dk/hjaelp-viden/fakta-om-kraeft/kraeft-i-tal/nogletal/