Må man kysse en ged

Motorvejsindvielse......

Dette flotte skilt som dygtige Dora har strikket til trafikministeren i denne weekend, kunne godt symboliseret mit liv ind imellem! 130 i timen  fart på -  i flere retninger. Vi er nogle, der har haft ret travlt den forløbne uge med at få snoren og skiltet færdig.

Jeg brugte, 3 aftener med at hækle de 4½ meter motorvej, Hanne brugte 7 timer på at sy alle de flotte dekorationer på, og  Benny ( Doras mand) lavede et mønster på computeren, hvorefter Dora har brugt en hel weekend på at strikke skiltet. Men resultatet blev altså også SUPER. RESPEKT Dora :)

Per og jeg tog lige en prøveopstilling på indvielsespladsen i aftes og fik prøvefotograferet snoren.

I dag var det så helt anderledes festligt med det dejlige vejr og de mange gæster - og ikke mindst med nogle af strikkepigerne fra Strikcafeen. Fra venstre er det Inge, Dora, Anna Lise, Dina, Helle, mig selv sagde geden, og Hanne.

Der var en forventningsfuld stemning og fest.

Dejlige børn fra Dalgas skolens fritidsordning var mødt op med skilte. Det er mit søde barnebarn Cille der står i den blomstrede kjole i midten og vinker.

Endelig var det trafikminister Magnus Heunickes tur til at komme på banen. Han er da bare noget af DET SØDSTE, man kan tænke sig.

Kvinden, lige bag SFO-skiltet, er Katinka Fischer fra Trafikstyrelsen. Hende, der spurgte, om vi ville strikke en snor. Et tiltalende træk ved trafikministeren var, at han især bød børnene velkommen.

Der var skisme mange pressefolk, og ministeren gav sig god tid til alle........

og bedst som man troede, at nu var nu, så blev alle inviteret ind i teltet til taler og fortælling om motorvejsprojektet.

Og e n d e l i g ...efter 3 forsøg lykkedes Magnus Heunicke at klippe vores solide snor og officielt erklære motorvejen for åbnet. Lidt snyd for faktisk åbnede den for trafik i aftes kl 18.00 - men hvem hænger sig i bagateller. Ikke os i hvert tilfælde :)

Ja, ja - nok er guldsaksen, som jeg fik lov til at holde, flot - men Fiskars klipper ski bedre :)

Så var det vores andet store øjeblik, hvor jeg fik lov til at overrække ministeren Doras fine skilt, mens Kissmeyer misundelig (tror jeg nok) ser til :) Jeg synes, Dora selv skulle have overrakt sit fine arbejde, men det ville hun altså ikke - så jeg føler lidt, at jeg tog hendes ære - men trafikministeren ved godt, at det er hende, der har lavet det store arbedje :)

Og som I nok kan se, så hedder motorvejen selvfølgelig BRANDE-motorvejen, så drop alle diskussioner om navnet. Gad vide om man kan kalde Magnus Heunicke for en rygklapper - han grinede i hvert tilfælde - den venlige mand.  De kalder os FY og BI !!!! Jeg er høj og ranglet og han er lille og tæt.........

og så blev skiltet ellers vist frem til ALLE!!!! Ministeren gik rundt med skiltet resten af seancen. Katinka fortalte, at ministrene normalt fordamper med det samme, men ikke den nuværende. Skal vi stemme om et eller andet, får han min stemme - uanset, HVAD vi stemmer om :)

Henriette fra X-Factor var selvfølgelig også på banen til STOR glæde for de små elever, som var stolte over deres autografer. Stor dag!!!!!


Til sidst fik vi en hyggelig sludder med Katinka, som vi glæder os til at se til Strikkefestivalen den 28. september. Og det endte da med at Ilse fik krejlet alle de flotte fotostater til biblioteket.

Der bliver nu mulighed for at se det flotte luftfoto af motorvejen rundt om Brande på Brande bibliotek.

TAK til vejdirektoratet for en RIGTIG POSITIV OPLEVELSE. Meget proff. stillet an - og næste gang leveres maden selvfølgelig fra en Brandeleverandør :)