Må man kysse en ged

Strik en motorvej..........................

Nogle gange får man bare en sjov udfordring, som man ikke kan sige nej til. Sådan en fik jeg i onsdags, da en frisk quindelig medarbejder hos Trafikstyrelsen kontaktede mig for at høre, om vi ikke i strikkeklubben havde lyst til at strikke den snor som trafikministeren skal klippe over ved motorvejsåbningen her i Brande den 27. maj.  Jeg tog en hurtig beslutning og sagde JA, for selv om jeg har så rigeligt at lave med planlægningen af den kommende strikkefestival i Brande i september, kan man vel altid lige putte et lille andet projekt ind :) Jeg tænkte at selv om, der ikke var andre, som havde tid og lyst til at være med, så kunne jeg nok selv nå det :) Men selvfølgelig bakkede mange af mine strikkeveninder ideen op.  Et par af dem kom med den geniale ide, at snoren selvfølgelig skulle laves som en motorvej, så den røde snor, jeg først var gået i gang med, blev trævlet op og sort og hvidt garn blev fundet frem fra skufferne ( dem har jeg da heldigvis nok af)

Nu mangler jeg bare 5 meter stangmasker mere, så er selv snoren i hus, så mangler der blot noget dekoration, som der arbejdes på rundt i de små hjem. Jeg vil vædde på, at den bliver FLOT!!!! Både i Trafikstyrelsen og i Ikast/Brande kommune er de helt oppe og køre over ideen. Vi håber rigtig mange kommer ud på Samkørsels pladsen ved Thyregodvej den 27. maj kl. 14  og overværer åbningen. Hvem ved måske har strikkeklubben andre overraskelsr i ærmet?  vi får se....................... :)

Jo, kreativiteten blomster rundt i det danske land. Og kan man strikke 297 meter Søren Slange, er denne 4½ meter motorvej blot en lille udfordring - som jeg heller ikke tror, der bliver opbevaringsproblemer med!!!!!!