Må man kysse en ged

Malede sten...............

Ja, der gik lige lidt ged i layoutet i forrige indlæg - så nu prøver jeg lige igen på et nyt indlæg og ser om det bliver bedre. Den teknik ...den teknik!!!!! Godt man har en IT-søn der kan hjælpe - spørgsmålet er bare, hvornår vi har fornøjelsen af at se ham igen, så vi kan udnytte ham på det groveste :)

Nå, men Ida henviste til en hjemmeside og et kursus i Ølgod med en kunstner, der maler på sten. Da jeg havde set de sten, fik jeg selvfølgelig en uimodståelig trang til også at prøve den disciplin!. Derefter gik turen så til Netto i Rudkøbing for at købe sorte tucher på bud, men de var for længst udsolgt, så jeg måtte cykle den tunge vej til øens boghandler og give 3 gange så meget for en tusch.  Dytme ikke godt for en kræmmersjæl, meeeeen..... Måske hænger kvalitet og pris alligevel en smule sammen, for den ene af de 2 tuscher, jeg købte - Faber Castell multimark 1525 permanent - formedelst (vist nok) 40 kr. er en drøm at tegne med, meget bedre end penolen, jeg også købte. Efter en lille times tid var jeg klar med det første lille tableau. Jeg VED da godt, at jeg ikke gider ar have sten liggende alle steder, men nu kan der ligge lidt i Mille og Brians sommerhus. Kan de jo ligge der en lille tid, indtil de ryger væk.

Brian syntes, de var ret fine, så han bestilte omgående et par stykker mere.

Det betød så, at ungerne og jeg fik en kreativ stund mere inden maden blev serveret.

Ahrrr MAD og MAD!!!!! Men Othellolagkage er jo ikke at sige SKI til, når man er blevet småsulten efter en gang stenkunst :)

Den sorte Tusch er bare super til at tegne på sten med. Prøv at Google "Tegn på sten" - så kommer der en masse fine billeder. Næste gang jeg skal være sammen med veninderne, skal de sættes på en lille tegneopgave :)