Må man kysse en ged

Gensyn og underholdning.......

Som jeg vist har skrevet i går, var det en fantastisk velkomst, Per og jeg fik på Kioo Lulu. Vi skulle helt fra morgenstunden møde i kirkerummet, fordi der var dømt opvisning fra skolens elever. Ikke fordi Per og jeg kom, men fordi, der også var besøg af 25 elever fra en sjællandsk efterskole. Jeg har set showet tidligere, men ville selvfølgelig gerne se det igen, MEEEENNNNNN, jeg var simpelthen nødt til lige at suse over på Kioo lulu først og sige hej til alle kvinderne og give dem en krammer.

IMG_0114.JPG

Pigerne brød ud i en sang, de havde skrevet til lejligheden, og Per og jeg blev iført hver et Kenyansk flag - det var mere sjovt end kønt!!!!!! Men velment var det..... og varmt ! Vi blev selvfølgelig rørte - og det blev vi mange gange i den uge. Men mange minutter havde vi altså ikke sammen, for vi skulle jo over og se det store show. Men NØJ, hvor var det altså dejligt at se dem igen. De er alle sammen blevet lidt tykkere (hi hi) fået nyt hår og tøj. Det er super in med parykker i Kenya. Fatter ikke, hvordan de holder det ud i den varme - men det gør de altså :)

IMG_0120.JPG

Uden for var drengene fra drengehjemmet i fuld gang med at øve deres nummer, og da vi dukkede op, fik den bare hele armen :) Dygtige er de bare. For 3 år siden fik de en ny lærer som underviser dem i akrobatik, og der er virkelig sket noget siden da.

IMG_0121.JPG

Børnene var linet op klassevis, og det er imponerende, hvor stille og hvor længe de kan sidde roligt. Det er noget mere disciplin i Kenya, hvor klasserne også er på op mod 50 elever.

IMG_0122.JPG

Susanne er lige henne og "hilse på" på eleverne, og det er helt tydeligt, at de ÆLSKER hende :)

 

IMG_0128.JPG

Selv de helt små elever fra "babyclass" (4 - 5 år), underholdt med et lille teaterstykke. De er simpelthen bare SÅ bedårende, at man får lyst til at tage dem med hjem. De har de søde uniformer på, som ikke alle kommer lige fra vaskemaskinen. Desuden har de alle fedtede fingre, og de fleste har snottet hængende som grønne indtørrede gardiner under næsen. Men hvad betyder det? INTET. Jeg syntes den første gang, der kom en og ville holde mig i hånden, at det var lidt klamt. men efter en ½ time overgav jeg mig - man kan ikke andet :)

IMG_0131.JPG

Dette hold piger deltager i en landsdækkende konkurrence, og er blandt de 3 bedste hold i Kenya. Lige nu er de ved at øve til finalen og lave kulisser. Faktisk er skolens elever dygtige på flere områder. Også i Rugby gør de sig gældende på landsplan, og det betyder rigtig meget prestigemæssigt for skolen.

IMG_0145.JPG

Underholdningen sluttede af med modeshow. Det var eleverne fra sy skolen, der stod for dette flotte indslag.