Må man kysse en ged

Back in Kenya.............................

Arh... FAKTISK er vi nu tilbage i DK efter 2 fantastiske uger i Kenya. Jeg har skrevet lidt ned på Ipaden i Kenya, og de "bloggting" vil jeg poste de næste dage.

per skal 002.JPG

Først skal I lige have et billede af Nielsen i ført en af de parykker, vi har købt til børnebørne i Kenya. Mange Kenyanske kvinder bærer med stor glæde paryk, så derfor er der et kæmpe udvalg, og de koster kun den nette sum af ca. 80 kr. så det syntes vi var en herregriner, at bruge som gave til børn, der i forvejen har ALT!!!! Hos Zofie på 4 år var begejstringen nu ikke helt nem at føle, men mon ikke hun finder ud af hvor sjove de er, når de skal lege "klæde-ud", hvad de næsten dagligt gør. Hun ville hellere have haft endnu et tøjdyr at føje til de 100, hun har i forvejen!!! So is life!  Heldigvis havde jeg fået en lille udskåret elefant i fedtsten, den fik hun, og den vakte ret meget mere begejstring.

Nå, som I kan se på overstående ligner Nielsen jo en der har været 3 år i Afrika, og som er ved at skifte ham. Undertegnede ligner - om end der er kommet et svagt rødbrunt skær over kadaveret - mere en, der har været på skiferie i Blåhøj!!!!!! Men OKAY, Kenyanerne elsker lys hud, måske er der derfor jeg er lidt populær på Kioo lulu :)

IMG_0539.JPG

Om ikke andet, kan vi voksne i hvert tilfælde hygge os med parykkerne! Hvis nogen er i tvivl er det svigersønnen til højre og mig til venstre!!!

IMG_0535.JPG

Ja, hvad ER nu lige det for noget, med alt det hår!

Nå, tiden er inde til nogle af de blog-indlæg jeg skrev i Kenya.