Må man kysse en ged

Sofaflet.....................og høns!

Efter et lidt spontant og noget mislykket indkøbsforsøg i Bilka kørte Mille, Silke, Zofie og jeg hjem til hyggelige Brande igen. Bilka havde annonceret med LCHF- bogen Slank og glad, og den eneste bog de så ikke havde, var selvfølgelig den!!!! De får 16 mere i morgen, men hvad rager det os, når det var i dag vi ville have den :(  SURE SURE!  Vi vil gerne tabe os lige mere og lidt hurtigere, og så kan man selvfølgelig ikke vente. ØV!!!!

Faktisk blev vi så barnlige, at vi hængte det tekstil tilbage, som vi ellers havde besluttet os for at købe. Tøsefornærmede, kan man vist godt kalde det. Vi købte 3 pølsehorn til Zofie, som selvfølgelig ikke skulle lide under, at hendes familie er nogle sure mokker, og så købte vi 3 mere, som vi tog med hjem til Cille.

Jeg lagde også 2 dejlige krimier - som jeg egentlig havde tænkte at tage med til Kenya - tilbage i bunkerne. Det kan jeg så godt ærgre mig lidt over nu. ( Håber Mille kører derop i morgen igen - så kan hun sikkert lokkes til at købe dem) 2 Marklundkrimier til 99 kr. er jo næsten ikke dyrere end 2 ugeblade, og langt mere værdifulde efter min mening.

sofaflet 002.JPG

Turen var ikke helt spildtid - det er det IKKE, når jeg er sammen med mine børnebørn - I LOVE IT!!!!! - men jeg har faktisk et lidt travlt program med at gøre klar til Kenya engang i foråret. Så da jeg kom hjem, brændte jeg 3 perlehøns og satte mig ind i sofaen og flettede et par armbånd, som jeg vil lære Kiooo lulu kvinderne at lave. Per kunne ikke lade være med at grine, da han så min opfindelse. Jeg plejer at have ham til at holde i den anden ende, men han havde travlt med at lave brormands bil. Men "Nød lærer nøgen kvinde at flette", og så må man være lidt kreativ og tage de forhåndenværende ting i brug + et par fødder. Ja, det var lidt småkoldt, så jeg beholdt altså tøjet på, og det ville også være trist at få en delle eller den venstre pat viklet ind i et armbånd. PUHA, jeg får nogle grimme billeder på nethinden!

hønsekæder 004.JPG

Resultatet blev jeg ret tilfreds med. Det er en speciel fletteteknik som jeg lavede første gang for flere år siden. Dengang var teknikken ( som er meget gammel) helt ny!!!! . Jeg googlede fletteteknikken dengang for at finde en opskrift. Det lykkedes ikke, men til gengæld fik jeg 2 ca. millioner links.......................med sexsiderBondage!

hønsekæder 001.JPG

Fletningen er helt firkantet og rustik, låsene er børstet stål og magnetiske. Et armbånd til både han og hunkøn - ja, selv transvestitter ville kunne bruge det :) Så mangler du er gave til 200 kr. er sådan en fætter måske løsningen? De kan bestilles på marianne@frusommer.dk

hønsekæder 007.JPG

Ja, de lange perlehønsekæder er også ret søde, hvis jeg selv skal vurdere dem med Sommersk beskedenhed ( eller mangel på samme)! Ja, så blev det også afsløret at jeg trænger til at få fornyet mit neglelak, og det må jeg hellere gøre NU, inden jeg går i seng, så jeg ser anstændig ud på Apoteket i morgen.

hønsekæder 008.JPG

De laves i mange farvekombier og koster en flad 200 kr.s seddel.