Må man kysse en ged

Det blev en GOD fødsel......

Enhver so synes bedst om sine grise... er en gammel talemåde, og VI synes altså RIGTIG GODT om vores lille gris :)

Allerede fra morgenstunden summede Remisen af liv.

Allerede fra morgenstunden strømmede strikkeglad kvinder (og mænd) til fra nær og fjern. Og uden for Remisen havde Kathrine og Kirsten stillet deres fristende og smukke kurve i pileflet frem. Vejret var smukt og folk var glade.

Marianne Sommer ( ja, det er jo lille mig :)) bød velkommen. Vågnede kl. 04.30 og kom i tanke om, at jeg da MÅSKE liiiige skulle skrive nogle velkomstord ned og have i lommen - så fru Sommer daffede på det tidspunkt ned til computeren og  skrev lidt stikord ned - og på spørgsmålet, om hun så kunne SOVE igen - svarede hun så NEJ!!!!!!! Jer, der kender mig, ved, at jeg normalt ikke forlader min seng frivilligt på det tidspunkt - men den nat fik jeg godt nok lettet røven i en fart.  Lene, havde lokket Ikast/Brandes kultuminister Helle Mathiassen ud af fjerene, og hun holdt en fin tale før hun klippede Doris` fine røde snor over. Helle, må vi altså have lært at strikke - det går ikke med en kulturperson, der ikke mestrer det!!!! Selv Jelved kan!

Allerede den første time var over 300 gæster tjekket ind og handlen var i fuld gang.

IMG_2807.JPG

Vi havde også inviteret Piger fra Face book siden "Hendes Verden Kjolen" - Og Helle Kokholm fra Brande ses her med en af "de første HVK kjoler" der arriverede. Så udstillere i eget strik.... Jo jo, man er vel standsmæssigt påklædte, når man udstiller på Strikke- hæklefestivalen i Brande!!! :)

Else, Marianne og Gurli sad klar ved billetsalget og var SÅ klar til at lukke gæsterne ind. Gurli fik travlt med at lange de 250 Goodybags over disken. Nogle garnfirmaer og stande  havde velvilligt doneret poser. Desværre har jeg ikke fået skrevet ned, HVEM der har - måske finder jeg ud af det :) Ved dog at HJERTEGARN havde sponseret en del. Lige bag ved Else hænger nogle af Lise Kamstrups fiiiiine trøjer.