Må man kysse en ged

Low Carp High Fat... eller på godt DANSK

Få kulhydrater og meget fedt. Jeg har siden nytår omlagt min kost, så den næsten ikke indeholder kulhydrater og fedtprocenten er sat på turbo.

 

ÅRSAG! Efter at have ædt os igennem rå mængder af slik og chokolade og andre julegodter var Per og jeg ved at BRÆKKE os over os selv. Hver aften - når aftensmaden var spist og bordet ryddet igen - fandt en af os  et eller andet frem fra gemmerne, og selv om vi sagde til hinanden, at NU var det slut, røg der altid noget i indkøbskurven. Ikke fordi vi ville spise det, men det var nu rart at have lidt på lager, hvis der kom gæster. HA HA!

LCHF is 004.JPG

Nu er morgenmaden, som før bestod af 1,5 % A 38 med havregryn og lidt kerner, skiftet ud med græsk yoghurt 10% eller cremefraiche 18 % og kun med kerner og mandler, som ristes i ovnen. I næsten en måned har jeg ikke spist brød, kartofler, ris, pasta eller andre kulhydrater. Derimod kyler jeg en del fedt og protein lige ned i løgneren. Det er totalt  GRÆNSEOVERSKRIDENDE, efter et helt liv at have fået tudet ørene fulde, om at alt skulle være fedtfattigt. Jeg er nødt til hver morgen at tjekke vægten, og heldigvis går den den rigtige vej, nemlig NEDAD!!!!!

LCHF is 003.JPG

Her til aften har jeg lavet LCHF is. Den består af 8 æggeblommer, 2 hvider, ½ liter fløde, Surkin Gold, vaniliepulver (ikke vaniliesukker), lakridspulver. Det skal vi selvfølgelig spise i morgen aften til håndboldkampen. Med GOD SAMVITTIGHED!

 

Jeg fik en bog om LCHF principperne i julegave af Jonas og Isa - og den læser jeg flittigt i, ligesom jeg følger en LCHF-gruppe på Face Book og så selvfølgelig bloggen MADBANDITEN!  http://www.madbanditten.dk/

I aften orker jeg ikke lige at skrive mere om det - men læs selv og vurder. Allerede nu har jeg fået rigtig meget energi. Før var jeg altid SÅ TRÆT, det har mærkbart ændret sig. Og sjovt nok så er det mindre svært end jeg havde troet, at holde sig fra sukker. Og sørme om det ikke også er smittet af på arbejde. Kage og - Slikforbruget er faldet markant og flere er begyndt at spise sunde salater. Det er dejligt!!!!