Må man kysse en ged

Ged i bloggen.....

Dette er et forsøg, for min blog har været out of order en tid, og det er jo mere end TRÆLS, så nu prøver jeg igen!

 

ser lige om jeg kan få det til at virke.

høns 004.JPG

Okay......... Det er såmænd bare Squarespace der har lavet OM på systemet. Det skal de altså lade være med, det er jo totalt utrygt - det er jo svært nok i forvejen. Jeg vil IKKE have forbedringer - det skal bare være som det ER. HØRER I derinde hos Squarespace!!!!!!

Nå, men nu har jeg omsider knækket koden - så hvem ved, om der bliver skrevet lidt i weekenden. Vi kan da lige tage en lille hønsesnak i hønsegården. I morgen vil jeg KUN hygge og brænde perler. dejligt at komme i gang med det igen. Det har stået ret stille det sidste års tid eller halvandet. Der har det stået på strik og hækling!!!!!