Må man kysse en ged

Nittere på Fanø.....

Efter et par sjove dage med krea-veninden Karin og vores to mænder, ligger vi nu her på udtrækssengen og kigger på  knitter-damer, der er på til knitter-fest i Fanøhallen. Vi bor næsten ved siden af hallen, og vores dovenskab forbyder os at lette røven fra udslagssofaen i udestuen og gå til glo-fest, når vi kan ligge her på sofaneseren under en varm dyne  og komme med billige kommentarer. Og mellem os - så har vi ikke for få af den slags. Karin er den i min vennekreds, de har dem sorteret humor, og det siger ikke LIDT.

fødder på fanø.jpg

Heinz døbte under Strikkefestivalen 2011 på Fanø - alle strikkedamerne som "Nittere" ( jysk oversættelse af det engelske ord Knitting, der betyder strik!) 

Siden har vi kategoriseret strikkefolket i forskellige kategorier. Der findes acryl-knittere, pædagog-knittere, sildefads-knittere ( det er dem, der strikker Seyfarth mønstre) og DEM er der virkelig mange af på Fanø. Og sådan kan vi blive ved med forskellige kategorier. Selvfølgelig kan det virke nedladende, men det er vi IKKE, vi kan bare ikke lade være.  Og vi tilhører jo selv flere af kategorierne:)