Må man kysse en ged

Tsunamien Bodil...............

Nu ved jeg så ikke liiiiige, hvem det er, der døber orkanerne herhjemme i DK? Men hvem det så end er, så er det ved Gud ikke den mest fantasifulde person, der er født nord for Blåhøj!!!!   BODIL!!!!  Det kan en orkan faneme ikke hedde. Bodil er jo navnet på en BLÅ ELEFANT!!!!! Tilhørende en lille dreng med navnet Per og med en onkel, der hedder Anders!

strikket juletræ 009.JPG

Jeg nægter altså at fortælle verden, at mit smukke gamle syrentræ ( ægte vel at mærke) er blevet nakket af en orkan, der hedder BODIL. Den orkan skal mindst hedde BATMAN!  Basta!.

Og så er der jo blevet snakket om den orkan, som var det en TSUNAMI med navnet Zeus!!! Hvad sker der? Ja, vel er det spændende i et land, hvor hovedhistorien er Mikkel Føns, der får våde bukser OG fødder på Esbjerg havn - men alligevel!

strikket juletræ 005.JPG

Nå, stormen var jo ikke så dårlig, at den ikke var godt for noget. Min søde mand tog også fri fra arbejde, for at køre sin datter og barnebarn til Holstebro til undersøgelse, da jeg var mindre end glad for at køre i det vejr, og så fik jeg det store hverv at hente Zofie i børnehaven i stedet for. Hvem vil ikke hellere spise sin madpakke i børnehaven end køre til Holstebro i stormvejr.? Jeg meldte mig omgående til en bytning. Her spiser vi mellem løver og dinosaurusser. Og bagefter var der perlehygge i mormors sofa. HOV - det må mor og far ikke få at vide. Hi HI!

 

HVIS du har glæde af at læse min blog - må du meget gerne LIKE og dele på FB. TAK :)