Må man kysse en ged

5 stjernet......... alligevel

Nå, så havde universet da vist lige en finger med i spillet!!!!! Nu bliver det alligevel mit dejlige 5 stjernede hotel i Nakuru, vi skal bo på - sådan kan det gå, når der sker misforståelser omkring datoer :)  Jeg græder naturligvis ikke, for det ER trygt og godt at komme tilbage til kendte steder, så skal jeg ikke bruge energi på at bekymre mig om seng, bad og mad.

IMG_8340.JPG

Udmærkede omgivelser at brune sine ben i :) Nielsens stænger ligger nok så nydeligt til højre i billedet - en smule hvidere en flertallets på stedet.

IMG_8343.JPG

Udsigten til den ene side......

IMG_8344.JPG

Og vender man sig 90 grader rundt og kigger ud af vinduet, ser der således ud!!!! Man kan sagtens gå hen og få en personlighedsspaltning af at bo her. I 80´erne var der en kampagne, der hed "Plant et træ i Afrika". Hvis jeg skal være lidt grov, vil jeg sige, at det er for, at Kenyas MÆND har et træ at sidde under. Som jeg ser det, så er Kenyas kvinder den hårdt arbejdende del af befolkningen, og rigtig mange mænd sidder under et træ og venter på...... et mirakel?

IMG_8349.JPG

Udsigt over Lake Nakuru.