Må man kysse en ged

Rom..... ikke bare noget man drikker!

I aftes, da jeg som sædvanlig ikke kunne sove og lå og rodede rundt, tændt jeg på et tidspunkt for TV´et - og ved at zappe lidt fangede DR K lige interessen.

Programmet hed: Hvad undergrunden gemmer

Et godt kedeligt program at falde i søvn til tænkte jeg, men for Søren da, hvor blev jeg meget klogere, sådan rent bogstaveligt altså.

 

Jeg har lige været inde og Google programmet og der står fgl.

"Romerriget er en af verdenshistoriens mest spændende og kraftfuldte civilisationer. Ved hjælp af satellit-arkæologi og andre højteknologiske værktøjer afdækker den britiske arkæolog Sarah Parcak og hendes hold lag på lag af historien, indtil Rom viser sig i al sin pragt og vælde, og gør os i stand til at vandre rundt i de legendariske gader og opleve det antikke Rom fra første parket."

Sara Parcak.jpg

Med fare for sagsanlæg har jeg lige hugget et billede fra Dr. hjemmeside - og her er linket til udsendelsen. http://www.dr.dk/tv/se/rom/rom-hvad-undergrunden-gemmer

1½ time med spændende fortælling og billeder af de nyeste værktøjer Sarah Parcak ( tuff dame) bruger, til at finde ærkæologiske fund.

Udsendelsen er uhyre informativ, og jeg tænkte, da jeg havde set den, at HVIS man brugte den udsendelse for alle skoleelever i verden, tror jeg alle ville blive fanget af historiens vingesus. AMAZING.

Tror jeg skal til at kigge lidt mere på DR K - med fare for, at jeg så ikke får sovet!