Må man kysse en ged

Kan man drikke en gulerod.....

JA, DET kan man!  Nu er jeg blevet inspireret og leveret!!!!! Inspireret af min svoger og  svigerinde, som drikker frugt og grøntsager, så man tror det er løgn. Har lånt hendes bøger af Mads BO -  "High on life", lånt en juicer af en sød strikkeveninde, og netop nu sidder jeg og nyder min første juice med gulerod, bladselleri, citron og ingefær. Spørg da lige om DET SMAGER??????

stivning 080.JPG

Så mens Per er i gang med at skrælle æbler ( som jeg også huggede et par stykker af) ordnede jeg nogle grøntsager.

stivning 079.JPG

Første forsøg var gulerødder, æble, ingefær, bladselleri og citron - for susen det smagte godt og sundt. Drak med vellyst, og opdagede så, da jeg skulle ud og handle, at hele min overlæbe og lidt mere var total orange!!!! Fremover bliver det med SUGERØR!!!!

 

stivning 081.JPG

Sund energidrink til computerarbejdet :)

 

stivning 082.JPG

Midt i fabrikationen kom svigerinden så lige susende med en smagsprøve - rødbede og andre sjove ting!!!!! Så måtte jeg ud og købe Matilde kakaomælk for de små glasflaskers skyld. Indholdet blev afleveret til børnebørnene, det var der ingen modstand imod :)

stivning 079.JPG

Og så var der tid til nye eksperimenter!!!. Det anbefales at drikke juicerne med det samme, fordi de oxyderer. Min svigerinde har nu sagt, at hvis man fylder små glasflasker HELT op og sætter dem i køleskabet kan de godt stå til næste dag, så det sætter jeg min lidt til. Det må under alle omstændigheder være bedre end INGENTING at drikke/spise af grøntsager. Jeg får desværre ikke spist ret mange af dem, siden jeg fik en gastric bypass, så jeg håber dillen kan vare ved et stykke tid. Jeg synes godt nok, der er en del rengøringsarbejde ved maskinen - men fik dog et par gode tricks - bl.a. at sætte en pose ned i pulpbeholderen. Jeg tror, jeg vil prøve nogle af de opskrifter, der er i Mads Bo´s bog, hvor man bruger pulpen også, for der er ret meget spild af mad, at smide de gode fibre ud. Så der er flere nye nytårsfortsættere i år :) Næste gang jeg sætetr mig til bloggen her, vil jeg måske fortælle om en bog jeg fik i julegave. LCHF  Low Carb High Fat - lyder ret interessant!