Må man kysse en ged

Hvad skete der lige der...........?

Kender du det ikke godt? Man står glad og fro ud af sin bil, slukker ret overskudsagtig for et blinkende cykel baglys - ikke på ens egen cykel forstås - men på en lækker herrecykel parkeret uden for Aldi. Glorien strammer en smule, for man tænker, at der sparede man da lige bilisterne for en mørk cyklelist!!!!

Man høster en lænket kundevogn og går med sin demens-seddel med hele 3 ting til husholdningen ind for at handle. Finder hurtig 15 og bevæger sig så intetanende mod kassen.

Og hvad står så lige der, midt i al pulleret  ( nordjysk udtryk for skrammel)!

004.JPG

8 uundværlige forret/dessertforme til blot 79.95 kr. Ja, jeg ved ikke hvad der lige skete. Jeg anede ikke, at jeg har manglet lige netop sådan et sæt hele mit liv!!!!!

Af en eller anden grund - spørg ikke HVORDAN - så landede de i min indkøbsvogn, hvor jeg i forvejen havde købt 500 % for meget. Da skramlet i al hast var betalt, skyndte jeg mig hjem - overvejende, HVEM man, i anledning af julen, kunne prakke dem på.

002.JPG

Nu skal man jo ikke give noget væk, som man ikke selv ved, hvordan ser ud, så jeg var derfor forpligtet til liiiiige at se, hvordan formene så ud. Og HJÆLP, hvor fine! DEM kan jeg bestemt ikke leve uden. Nu skal der faneme stables mad i lag! Og der skal findes opskrifter. Jeg glæææææææder mig :) Og har jeg desuden én bekymring mindre. Nu skal jeg ikke bekymre mig om, hvordan jeg slipper af med dem :)