Må man kysse en ged

Ikke Hans Engelllllll.......

men MINE engle, som STRIKKE-englen Helle har strikket og lavet specielt til mig.

Stjerner og engle 006.JPG

Siden vi pyntede juletræ i Tankefryd tidligere på måneden, og Helle hængte sine smukke engle på Dinas juletræ - har jeg været smask forelsket!!! I Helles engleduller, med tylsskørt og ballarinasko og fint pynt i håret.

Stjerner og engle 008.JPG

Spurgte om jeg ikke kunne købe 3 - men det orkede hun altså ikke, for der er ret meget arbejde i at lave dem, og nu havde hun jo lavet dem hun gad :(

Stjerner og engle 007.JPG

Begejstringen og glæden var der for til at føle på, da Helleenglen kom ind på apoteket i går med en sød gavepose indeholdende de 3 Engleduller.

Stjerner og engle 009.JPG

For en god ordens skyld må jeg nok hellere sige, at NU gider hun altså heller ikke lave flere......... i år :) But WHO knows, om Helleenglen slår sig løs næste år igen. Jeg glæder mig til at gøre gengæld, og lave noget til Helle.

Hvor er det altså dejligt med så gavmilde venner først Manuela med små pakker ( som jeg ikke har åbnet endnu) og nu engle fra Helle. TAK HELLESEN for din måde at være på! :)