Må man kysse en ged

Fandens fødselsdag og min bryllupsdag......

Fanden har fødselsdag 2 gange om året - nemly den 11. juni og den 11. december. Per og jeg har bryllupsdag 2 gange om året - og dem lagde vi også på fandens fødselsdag, thi så regnede vi med at kunne huske dem og terminerne!!!!

 

Sådan er det så ikke gået. Vi glemmer dem konstant, så derfor er der gået temmelig meget sport i at huske dem FØRST. I går opdagede jeg ved et tilfælde, at det var den 10. !!!! Og så sagde jeg til de andre på jobbet, at de lige måtte huske mig på det - så da jeg kørte hjem i går - kørte jeg ud for at købe et par forede gummistøvler til manden i mit liv. Hans store ønske. Det kunne desværre ikke opfyldes, for Jem og Fix som havde disse pragteksemplarer, der skulle opfylde hans hedeste ønske kunne kun præstere en størrelse 42 og en 47 - så enten ville det blive "klip en hæl og cut en tå" eller 8 lag indlæg, og ingen af delene tiltalte mig!!!

 

bryllupsdag 004.JPG

Han blev derfor begavet med dette lysende træ ( som jeg fandt ud af jeg ønskede mig, da jeg passerede Jem og Fix´ s nabo - JYSK). Jeg TROR nu hellere Permand ville have haft nogle støvler, but so is life - man kan ikke få alt hvad man begærer her i livet!!!!! Og helt ærligt, så havde han da osse noget at lave en hel time i aften efter håndboldkampen - som han i øvrigt halvsov til!!!!

Egentlig havde Nielsen inviteret mig på cafe Tankefryd til aftensmad. Det blev nu en fuser (for os, altså) for Dina havde i forvejen 77 mennesker til julefrokost, og det havde vi ikke helt taget højde for, så vi luskede pænt ned i Kvickly, for at se hvad de kunne byde på. Det blev en fiskeplatte med fiskefilet, gravad laks og røget ørred med al tilbehør og et lækkert rustikt brød. Ikke så ringe endda - når det nu ikke kunne være anderledes. Og det gode er jo - nu har jeg en middag tilgode hos Tankefryd. Jeg fik set håndbold - om end vi tabte med et mål til Serberne - og så fik jeg påbegyndt et lille hæklet juletræ. Faktisk har det været en dejlig bryllupsdag - og så fik vi også lige drukket en kop the med Susanne og Leif fra Nakuru :)

 

bryllupsdag 011.JPG