Må man kysse en ged

øv.......

Ligger her en sen nattetime og kan ikke sove. Har ondt i hoved og hals, og snottet løber. Sov af H til sidste nat, gik i seng da jeg kom hjem fra arbejde, uden dog at kunne sove. Nu tikker det f..... Møgur bare derud af mod midnat, og jeg er så træt så træt, og ondt af mig selv har jeg da osse. Jeg bliver så træt af mig selv, når kroppen ikke virker, og der er squ altid et eller andet der er på standby efterhånden. Kloge folk siger godt NOK at hvis man vågner en morgen uden smerter, er der fordi man er DØD!!!!! Så set i det lys, er en lille usympatisk smerte vel OK. Men ikke denne jeg er ramt af lige nu. Har hverken tid eller lyst. Skal noget de næste mange dage, så jeg bider vel bare tænderne sammen - omkring en håndfuld panodiler- trodser feber og ubehag og går på arbejde i morgen. Øv for influenzatid.