Må man kysse en ged

Store øreflytningsdag...................

Det måtte jo komme! Dagen hvor familien enten selv vil klippes, eller hvor jeg synes, at nogle ( læs: PER) trænger til en saks. Og den dag blev altså til i dag. Jeg havde ellers tidligere fri, fordi jeg skulle til tandlægen og have pillet broderiet ud af min overmund. Jeg havde glædet mig til en morfar på sofaen efter en meget fortravlet uge på arbejde, hvor megen sygdom blandt kollegerne har præget billedet. Men NIX - min søde datter og børnebørn havde allerede indtaget sofaen, da jeg kom hjem. En med 39 i feber, en anden i drillehjørnet, en 3. med munden fuld af pat!!! Så den drøm kunne jeg godt slå ud af hovedet :) 

hårklipning 2013 005.JPG

Efter at have varmet lidt madrester fra i går, som jeg rundhåndet måtte dele ud af til 2 (lækker) sultne unger, endte jeg selv med en kop yoghurt, som ungerne så også ville smage!!!!!  Efter halvvejs affodring af "rovdyrene" - forlangte jeg en "timeout" på ryggen af sofaen, hvorefter jeg fik overrakt yngste model på 4 måneder. Hun var ved en fejltagelse under luftinhalering - kommet til at give slip på patten, og måtte nu se sig udleveret til en gammel dame med slatne kaffeposer. Som tak herfor, tømte hun storsmilende det meste af sit maveindhold ud over den gamle dames kjole!!!!! Den gamle dame opgav herefter sin middagslur og hentede sakse, kam og trimmer.

For at få Zofies opmærksomhed flyttet fra drilleri til noget mindre belastende, spurgte jeg hende, om hun havde lyst til at trimme morfars hår - når jeg havde klippet hendes mor og Zofies pandehår. Og var der noget hun ville, var det da det. Og var der ro på hende. Ja, lige til hun kom til at klippe en ordentlig tot af sit eget sidehår, inden vi fik snuppet saksen fra hende!!! HI HI - det tror jeg nu de fleste børn prøver.

hårklipning 2013 009.JPG

Heldigvis har mine børnebørn verdens mest tålmodige morfar. Hvor tryg han var ved "trimmesituationen", melder historien ikke noget om, men han overrakte tillidsfuldt trimmeren - efter selv at have indstillet længden - til sit midterste barnebarn - og blev der ellers trimmet løs. Tror bestemt, det er det sjoveste Zofie har prøvet i dag. Og det var det sådan set også for vi andre. "Du mærker ligesom en pindsvin morfar", sagde hun beundrende, da hun havde kørt de første striber. "Nøj, sikke meget hår, der ligger på gulvet".  Resultatet blev godt.  Gad vide om vi med tiden for en proff klipper i familien? Det ville da være dejligt med noget aflastning om nogle år. Ja, vi kunne nu også godt bruge en tandlæge og en elektriker. Men dem kan de selvfølgelig gifte sig til, når den tid kommer. Måske skulle vi se og få indført arrangerede ægteskaber her i landet, så man kunne få en finger med i spillet! :)