Må man kysse en ged

Fagre nye postverden

20180102_194951539_iOS.jpg

Midt i pakning af 60 karklude, som det åbenbart er løbet op i i løbet af de mørke efterårsmåneder, støvsugning, strygetøj og gulvvask kommer Nielsen og spørger efter et frimærke. En forespørgsel jeg på stående fod ikke kan gøre noget ved. Efter at have ledt gemmerne igennem efter et skide frimærke til 8 kr. kommer jeg til at tænke på, hvornår det egentligt er, at jeg har haft brug for det??? Tror faktisk det var til min søsters fødselsdag for 2 år siden, hvor jeg ville gøre det så godt og sende et fødselsdags kort, ligesom hun altid har sat en ære i at sende til sine venner. Dengang nåede kortet frem 4-5 dage efter hendes fødselsdag, og så var det vist jeg opgav det stunt.

Men idag SKULLE Nielsen altså bruge et frimærke, og så var det jeg kom i tanke om, at Ilse for et stykke tid siden, var i samme situation på et tidspunkt, hvor det ikke var muligt at købe et sådant, og hvor hendes unger måbende havde spurgt. om hun ikke kendte MOBILPORTO? Det kom hun så til, og hun fortalte, hvor nemt det er. Så i dag var det min porto-ildåb, og nøj det var både smart og nemt, og tænk at slippe for køen i supermarkedet. 

En lille app til mobiltelefonen, der kort og godt hedder MOBILPORTO, skal hentes ned fra det høje skylag - og så er det bare at klikke ind og bestille sin kode, som man blot skriver i hjørnet af sit brev. Voila - så er brevet klar til at blive sendt.

Nu må jeg så videre med min gulvvask - ikke flere overspringshandlinger som mobilhandel og blogg-skrivning. Gulve vasker desværre ikke sig selv, og fint skal der være til min reception på torsdag. Så det er bare i gang, er det!!!!!

 

Motorvejsindvielse......

Dette flotte skilt som dygtige Dora har strikket til trafikministeren i denne weekend, kunne godt symboliseret mit liv ind imellem! 130 i timen  fart på -  i flere retninger. Vi er nogle, der har haft ret travlt den forløbne uge med at få snoren og skiltet færdig.

Jeg brugte, 3 aftener med at hækle de 4½ meter motorvej, Hanne brugte 7 timer på at sy alle de flotte dekorationer på, og  Benny ( Doras mand) lavede et mønster på computeren, hvorefter Dora har brugt en hel weekend på at strikke skiltet. Men resultatet blev altså også SUPER. RESPEKT Dora :)

Per og jeg tog lige en prøveopstilling på indvielsespladsen i aftes og fik prøvefotograferet snoren.

I dag var det så helt anderledes festligt med det dejlige vejr og de mange gæster - og ikke mindst med nogle af strikkepigerne fra Strikcafeen. Fra venstre er det Inge, Dora, Anna Lise, Dina, Helle, mig selv sagde geden, og Hanne.

Der var en forventningsfuld stemning og fest.

Dejlige børn fra Dalgas skolens fritidsordning var mødt op med skilte. Det er mit søde barnebarn Cille der står i den blomstrede kjole i midten og vinker.

Endelig var det trafikminister Magnus Heunickes tur til at komme på banen. Han er da bare noget af DET SØDSTE, man kan tænke sig.

Kvinden, lige bag SFO-skiltet, er Katinka Fischer fra Trafikstyrelsen. Hende, der spurgte, om vi ville strikke en snor. Et tiltalende træk ved trafikministeren var, at han især bød børnene velkommen.

Der var skisme mange pressefolk, og ministeren gav sig god tid til alle........

og bedst som man troede, at nu var nu, så blev alle inviteret ind i teltet til taler og fortælling om motorvejsprojektet.

Og e n d e l i g ...efter 3 forsøg lykkedes Magnus Heunicke at klippe vores solide snor og officielt erklære motorvejen for åbnet. Lidt snyd for faktisk åbnede den for trafik i aftes kl 18.00 - men hvem hænger sig i bagateller. Ikke os i hvert tilfælde :)

Ja, ja - nok er guldsaksen, som jeg fik lov til at holde, flot - men Fiskars klipper ski bedre :)

Så var det vores andet store øjeblik, hvor jeg fik lov til at overrække ministeren Doras fine skilt, mens Kissmeyer misundelig (tror jeg nok) ser til :) Jeg synes, Dora selv skulle have overrakt sit fine arbejde, men det ville hun altså ikke - så jeg føler lidt, at jeg tog hendes ære - men trafikministeren ved godt, at det er hende, der har lavet det store arbedje :)

Og som I nok kan se, så hedder motorvejen selvfølgelig BRANDE-motorvejen, så drop alle diskussioner om navnet. Gad vide om man kan kalde Magnus Heunicke for en rygklapper - han grinede i hvert tilfælde - den venlige mand.  De kalder os FY og BI !!!! Jeg er høj og ranglet og han er lille og tæt.........

og så blev skiltet ellers vist frem til ALLE!!!! Ministeren gik rundt med skiltet resten af seancen. Katinka fortalte, at ministrene normalt fordamper med det samme, men ikke den nuværende. Skal vi stemme om et eller andet, får han min stemme - uanset, HVAD vi stemmer om :)

Henriette fra X-Factor var selvfølgelig også på banen til STOR glæde for de små elever, som var stolte over deres autografer. Stor dag!!!!!


Til sidst fik vi en hyggelig sludder med Katinka, som vi glæder os til at se til Strikkefestivalen den 28. september. Og det endte da med at Ilse fik krejlet alle de flotte fotostater til biblioteket.

Der bliver nu mulighed for at se det flotte luftfoto af motorvejen rundt om Brande på Brande bibliotek.

TAK til vejdirektoratet for en RIGTIG POSITIV OPLEVELSE. Meget proff. stillet an - og næste gang leveres maden selvfølgelig fra en Brandeleverandør :)

Ikke Hans Engelllllll.......

men MINE engle, som STRIKKE-englen Helle har strikket og lavet specielt til mig.

Stjerner og engle 006.JPG

Siden vi pyntede juletræ i Tankefryd tidligere på måneden, og Helle hængte sine smukke engle på Dinas juletræ - har jeg været smask forelsket!!! I Helles engleduller, med tylsskørt og ballarinasko og fint pynt i håret.

Stjerner og engle 008.JPG

Spurgte om jeg ikke kunne købe 3 - men det orkede hun altså ikke, for der er ret meget arbejde i at lave dem, og nu havde hun jo lavet dem hun gad :(

Stjerner og engle 007.JPG

Begejstringen og glæden var der for til at føle på, da Helleenglen kom ind på apoteket i går med en sød gavepose indeholdende de 3 Engleduller.

Stjerner og engle 009.JPG

For en god ordens skyld må jeg nok hellere sige, at NU gider hun altså heller ikke lave flere......... i år :) But WHO knows, om Helleenglen slår sig løs næste år igen. Jeg glæder mig til at gøre gengæld, og lave noget til Helle.

Hvor er det altså dejligt med så gavmilde venner først Manuela med små pakker ( som jeg ikke har åbnet endnu) og nu engle fra Helle. TAK HELLESEN for din måde at være på! :)

 

Knit-Together......... og få en på opleveren!

Nu er kl. 17.21. Det er lørdag, og en RIGTIG RIGTIG DEJLIG DAG er snart ved at være ovre. Det var i dag, der var DAGEN, hvor den strikke-event - jeg og et par søde strikkeveninder har arbejdet på et stykke tid - skulle bestå sin prøve!

Knit-together 2013 023.JPG

Ca. 50 dejlige strikkende quinder fra hele Jylland var kørt helt til Brande for at SPISE, STRIKKE, SNAKKE, HYGGE og høre STRIKKE-FORTÆLLING af super dygtige og dejlige Hanne Pjedsted. Der var kvinder fra Haderslev, Gram, Århus, Vejle, Ringkøbing, Bjerringbro, Holstebro og fra nabobyerne og mange andre steder fra.

 

Fra tanke til handling

er der i mit univers ikke særligt langt - ca. 3 minutter -  vil jeg tro. Så da jeg havde fået ideen om en KNIT-TOGETHER-DAG hos Cafe Tankefryd http://cafetankefryd.dk/  i Brande, var det bare at tage knoglen og ringe til Dina, og da hun er min EVENT-veninde og ligeså hurtig til at træffe en beslutning som mig, varede det ikke mange minutter inden, vi havde lavet et brugbart koncept.

 

Knit-together 2013 014.JPG
Knit-together 2013 013.JPG

Dina har nogle fantastiske madkompetencer - så arbejdsfordelingen var helt klar. Hun stod for lækker lækker brunch, med gammeldags øllebrød, scrambled æg med al tilbehør, humus, stegte tomater, forskelligt pålæg, ost, hjemmelavede marmelader - og meget mere og senere på dagen et super lækkert kaffebord med kiksekage a la Dina, mormorkringle, Blomsterberg småkager bagt af Lone, æblekage,  lune boller og meget mere.

Jeg skulle så tage mig af  alt det andet. :)

Knit-together 2013 016.JPG

En af mine strikkeveninder Helle ( hende, der står med mikrofonen) - var nem at lokke, og hun sprang til og var den "konkurrence-ansvarlige", og en god sparringspartner. 

Jeg var så hende, der sørgede for at lave al PR-arbejde og "sælge billetter". Et lidt stort arbejde, men jeg ÆLSKER jo at sidde og "nørde" og lave tekster osv. Jeg tager også tørnen med at "ligge søvnløs" om natten, mens Dina og Helle sover igennem!!!! Jeg er kontrolfreak ud over alle grænser, intet skal overlades til tilfældighederne, der skal være "styr på lortet" - og pyha det kræver mange ressourcer. Jeg ville ønske, at jeg kunne tage tingene lidt lettere, men det KAN jeg altså ikke. og derfor er det jo også überlækkert, når tingene så også lykkes som i dag, uden alt for mange kiksere :)

Da jeg grundlæggende ikke ved ret meget om strik - (jeg er bare en humlebi, der ikke ved, den ikke kan flyve) var jeg godt klar over, jeg måtte finde mig en sparringspartner der ved noget om strik, og som kommer lidt længere ud i verden end Brande og Herning. Derfor var det nærliggende at kontakte Hanne Pjedsted, som jeg kender lidt fra Strikkefestivalen 2012  http://brandestrik.com/2012/ Og sød som hun er, gav hun feedback på mine ideer og kom med mange god råd og input.  TAK Hanne for din hjælpsomme måde at være på :) 

Knit-together 2013 026.JPG

Allerede inden brunchen var helt klar var stemningen i top og strikketøjet fundet frem. 
Her er Ry og Stilling og Vonge repræsenteret! 

Knit-together 2013 030.JPG

En vigtig del af denne dag - var selvfølgelig maden, men inden strikkefolket blev sluppet løs omkring det lækre tag-selv-bord, var der lidt info, der skulle formidles. bl.a. var der lidt om alle de gevinster vi skulle have udtrukket :) 

Knit-together 2013 033.JPG

Selv om vi alle var sultne, må man sige, at der var fin køkultur , da vi endelig blev sluppet løs ! :) 

Knit-together 2013 031.JPG

Men maden var også værd at vente på! 

Knit-together 2013 035.JPG

Så der blev spist med kniv og gaffel over hele linjen, samtidig med at der blev snakket, strikket og grinet.  

Knit-together 2013 059.JPG

Et hold fra Ringkøbing hyggede sig også gevaldigt - min søster til højre havde hvervet 4 friske vestjyder til dagen. Jeg havde inviteret fra Facebook - og derfor var det jo vigtigt at mine Facebook-venner hjalp lidt til med at viderebringe invitationen til Knit-together -dagen. Tak til alle jer, der har været med til at udbrede kendskabet til arrangementet.  Og en særlig TAK til Hanne Pjeds

Knit-together 2013 062.JPG

Dina har også ansat nogle dejlige, dygtige unge mennesker i cafeen. Amalie her er faktisk min dejlige niece - og hvem kan stå for sådan et smil :) 

Knit-together 2013 045.JPG

Dina selv er bare så god til at skabe stemning i sin lille cafe - hun går altid rundt og ligner en lille fransk madmor, der vil det bedste for sine gæster - og det vil hun!!!!!  Hun har bare lige DET, der gør forskellen. TAK, Dina for din store indsats og dejlige mad idag. Jeg hørte kun begejstrede kommentarer. Var der nogle der gik sultne derfra, var det deres egen skyld! :)

 

Knit-together 2013 046.JPG
Knit-together 2013 012.JPG

Da den værste sult var stillet, var det så Hanne Pjedsteds tur til at komme med sin "strikfortælling" - ET LIV MED PINDE! Der blev flyttet rundt så alle kunne se og høre, og så var der ellers en spændende fortælling om strik gennem tiden. Og Hannes betragtninger var virkelig værd at høre på. Hun ved vist alt om strik!  Hun er proff til at formidle og det var godt at få lidt viden om strik. Spændende!

 

Knit-together 2013 067.JPG

Sidst på dagen var det så tid for kåring af de 4 strikke/hækle kategorier. Der var medbragt rigtig mange flotte strikkede og hæklede modeller, så det var ret svært at vælge, men bistået af Hanne P. blev der truffet nogle gode valg. Denne sjove kjole blev kåret for det mest fantasifulde stykke strik.

Knit-together 2013 070.JPG

Anne Dorte Herzum fra Vejle, fik en velfortjent præmie for sin sjove spencer. 

Knit-together 2013 074.JPG

Else Jørgensen fra Give, fik præmie for det Flotteste stykke strik. En strikket kongelig gardertrøje TROR jeg den hed!

Knit-together 2013 076.JPG

Birthe P. fra GARNGALLERIET vandt præmie for den bedste hjemmekomponerede model. 

Knit-together 2013 078.JPG

 Aase Steensen fra Holstebro vandt præmie for dette supersøde og lækre hæklede sjal. I får  lige lidt bonusviden nu! Aase Steensen udannede mig til amme rådgiver for 35 år siden, og jeg har ikke set hende i over 30 år - så det var et RIGTIGT DEJLIGT GENSYN at se hende og hendes veninde Ritta i dag. De lignede sig selv, som om 30 år ikke var gået!!! 

Knit-together 2013 054.JPG

Eftermiddagen bød også på en lille miniworkshop. Hanne underviste i det "perfekte knaphul" og lænkekant. Så jeg tror, at alle syntes, de fik rigtig meget for de 300 kr. det kostede at deltage i arrangementet.

Knit-together 2013 049.JPG

Det var bare med at holde tungen lige i munden inder workshoppen! 

Knit-together 2013 053.JPG

Heldigvis var der også tid til at smile til fotografen -  her er det Aase og Ritta fra Holstebro. 

Knit-together 2013 057.JPG

og spise kage og diskutere strik........

Knit-together 2013 058.JPG

og grine og smile endnu mere. 

Knit-together 2013 021.JPG

Som Hanne ganske rigtig sagde i sin fortælling. STRIK er OVERSKUD - og jeg er selv blevet beriget denne dag, af alle de smittende glade kreative kvinder, der på trods af en sikkert travl tilværelse - VALGTE at komme til Brande i dag for at Knitte-together - med andre Knittere.

TAK til jer alle sammen og TAK for alle de positive tilkendegivelser I kom med inden I drog ud over hele Jylland. Vi håber at se jer en anden gang i Brande. Om ikke andet så til Strikkefestivalen i Remisen den sidste søndag i september 2014 ( 28. september).

Har I lyst til at holde fest eller anden form for komsammen i  Cafe Tankefryd - så kan I altid kontakte Dina på telefon 97 18 07 88.

Ude godt..... hjemme bedst!

Endelig hjemme efter nogle dejlige dage på Fanø. Det er som regel meget hyggeligt at kommer ud og opleve verden - men for hunnan, hvor er det godt at komme hjem igen!

 

 

Fanø strikkefestival 2013 068.JPG

Vi var heldige at komme ret hurtig frem i køen til færgen hjem. Vi ventede kun 40 minutter og holdt så langt fremme, at vi kunne nyde øens "KOMBAREDO" for fuld udblæsning. Og med et strikketøj i hånden gik den ventetid jo rimeligt fredeligt. Der var jo masser af knittere, vi stilfærdigt fra bagsædet kunne kommentere. Blandt andet hende, der skulle give ENDNU et knus til en og derved måttet vente til næste færge kom. ÆV for hende!

Fanø strikkefestival 2013 057.JPG

Vi var glade for, at vi tog til Fanø allerede onsdag aften - så vi kunne i ro og mag være på forkant med udstillinger og butikker inden det store rykind! 

Fanø strikkefestival 2013 033.JPG

Hyggeligt at møde andre fra Strikkecafeen i Brande. 

Fanø strikkefestival 2013 051.JPG
Fanø strikkefestival 2013 047.JPG

Heinz har lidt af en fetich med hovedbeklædning!  

Fanø strikkefestival 2013 040.JPG

Den hvide og grønstribede strikhue var en investering af de store fra Nordbys genbrugsbutik. Hvad er en Knitter-festival uden strikhue, mente han. Det var ikke kun på stranden man kunne se ham iført denne pragtbeklædning!

Vi var ikke de eneste der indtog denne stilling på Fanø!!!! 

 

Fanø strikkefestival 2013 042.JPG

Dette smittede af. Gad vide, hvad det var, vi kiggede efter? Jeg har stadig ikke fundet ud af det!

Fanø strikkefestival 2013 038.JPG

En ny trend - i stedet for at sparke dæk, sparker man på Fanø TANG!

Fanø strikkefestival 2013 070.JPG

Færgeventesalen var fint pyntet med strik. Der er strikkefestival både på Fanø og Brande næste år. Vi håber, at mange af jer vil komme til vores endags strikkefestival, den sidste søndag i september 2014. Det var en kæmpe succes sidste år - og i al beskedenhed, synes vi også, at VI gjorde det godt! Så velkommen til alle jer, der har lyst - sæt hellere kryds i kalenderen allerede nu :)

Nittere på Fanø.....

Efter et par sjove dage med krea-veninden Karin og vores to mænder, ligger vi nu her på udtrækssengen og kigger på  knitter-damer, der er på til knitter-fest i Fanøhallen. Vi bor næsten ved siden af hallen, og vores dovenskab forbyder os at lette røven fra udslagssofaen i udestuen og gå til glo-fest, når vi kan ligge her på sofaneseren under en varm dyne  og komme med billige kommentarer. Og mellem os - så har vi ikke for få af den slags. Karin er den i min vennekreds, de har dem sorteret humor, og det siger ikke LIDT.

fødder på fanø.jpg

Heinz døbte under Strikkefestivalen 2011 på Fanø - alle strikkedamerne som "Nittere" ( jysk oversættelse af det engelske ord Knitting, der betyder strik!) 

Siden har vi kategoriseret strikkefolket i forskellige kategorier. Der findes acryl-knittere, pædagog-knittere, sildefads-knittere ( det er dem, der strikker Seyfarth mønstre) og DEM er der virkelig mange af på Fanø. Og sådan kan vi blive ved med forskellige kategorier. Selvfølgelig kan det virke nedladende, men det er vi IKKE, vi kan bare ikke lade være.  Og vi tilhører jo selv flere af kategorierne:)

Event-veninder........

I mit univers findes der flere slags veninder. Der findes gode veninder, af den slags man møder gennem livet i kraft af arbejde, børn, studier osv. Der findes hjerteveninder, det er dem, man altid er på bølgelængde med uanset, om man har set hinanden dagen før eller for 8 år siden eller måske 30 år siden. Og så findes der EVENT-veninder. Dem er jeg så heldig at have et par stykker af. Lad mig med det samme slå det helt fast - de hænger ikke på træerne!!!!! En event-veninde er en, der uden en større overtalelse springer med på en ide, når man har fået i et lyst øjeblik. En, der med lys i øjnene siger "Jaaaaaaaaaaaaaaah - den er jeg med på" - og så går med hele vejen. En som griber bolden i luften og header den tilbage, og sparrer så det kan mærkes.

IMG_0309.JPG

Den, jeg har haft flest projekter med i mit voksenliv, er ubetinget Ilse! Vi har lavet Danmarks største  Hatteforening, Efterfødselsgruppe, Forældre og Fødsel gruppe, vi har haft sommerhus sammen, kolonihave, vindyrkning, Afrikaprojekter, Efterskoleprojekt om Afrika, og skal nu i gang med et andet skoleprojekt om Afrika. Vi har lavet strikkeklub og Strikkefestival - ja, vi har sikkert lavet flere projekter, som er gået i glemmebogen gennem de 35 år, vi har kendt hinanden. Mange af projekterne og ideerne er ofte blevet udviklet over et par flasker vin eller syv - men vi har også formået at holde fast i dem, også når vi var kommet over de værste tømmermænd, og vi har ført mange af ideerne ud i livet!

IMG_1242.JPG

Jeg har andre virkelig GODE og DEJLIGE veninder, som jeg har andre ting med, men som ikke har helt det samme iværksættergen og trang, som Ilse og jeg har- så når vi har snakket om vilde ideer med de andre, er det ligesom ikke blevet til noget, når det er blevet hverdag efter en våd aften :)  

Karin er f.eks. min mad, strikke, filte, hækle og KREA-veninde og meget  mere gennem mere end 40 år! Ja, så er hun også en af dem, jeg elsker mest at være på ferie med! Hun er rummelig, sjov, tuder som en kælling, når hun bliver rørt ( og det gør hun heldigvis tit :) og så er hun i besiddelse af den sorteste humor der kan opdrives på den nordlige halvkugle! Hun er for sjov at være på ferie med! Vi mødte faktisk hinanden i toget fra Brande til Herning, da vi skulle begynde på Herning Sy- og Tilskærerskole, da vi var yngre end lakrids. Måske var det i 1972? Og så har vi sammen strikket cykler!!! 

Sverige april 2012 041.JPG

Men for at vende tilbage til event-veninderne. Det er guld værd, for sådan en damp-hjerne, som mig, at have en event-veninde. Ilse og jeg er som nat og dag og supplerer hinanden rigtig godt. Ilse er "bogholderen"  - der kan holde tingene på jorden uden at "kille" dem totalt - når min hjerne har dampet ud med vilde ideer.  Ilse har været "FAKTA-BOKSEN" på side 2. Hun er den, der elsker at føre regnskab, finde oplysninger på nettet, og som laver alt det, jeg synes er træls eller for svært - og så har jeg lavet det mere kreative med de store armbevægelser. Vi har altid været et godt makkerpar, synes jeg.

IMG_1225.JPG

Her holder Dina åbningstale ved Yarnbombing  af  Brande 2012

Sidste år i forbindelse med strikkeklub og strikkefestival - fik jeg så en ny event-veninde, af en helt anden slags. Jeg lærte Dina at kende. Dina har tilfældigvis en Café - CafeTankefryd , og det var lige det, der var brug for, for at lave en strikkecafe. Efter en pludselig indskydelse gik min veninde Karin og jeg ind i cafeen og fortalte om vores ide. Efter 2½ minuts introduktion til en strikkecafe, var hun med på ideen. Før man kunne nå at trække ud i lokummet - havde vi dannet en lille bestyrelse, og skal jeg da lige mene, at ideerne tog fart, for i Dina har jeg nemlig mødt en lige-kvinde (ligemand)- ja, måske endda en over-kvinde (overmand)!  Man kan simpelthen ikke bruge ordet ligemand eller overmand om Dina - for hun er noget af det mest søde og feminine, der er sat på denne jord. Men tag ikke fejl - hun har en vilje af stål, men vælger vist sine kampe med omhu! 

Sverige april 2012 057.JPG

Da jeg foreslog strikkecafe og strikkefestival, ja, så forslog hun Yarnbombing af Brande, og da jeg foreslog Søren Slange, så havde hun allerede mentalt pakket en Siemens Mølle ind i strik og holdt møde med Siemens om det.  Når jeg snakkede PR - havde hun allerede snakket med en journalist.

Yarnbombing af brande 2012 016.JPG

Brandes torv var bogstaveligt talt pakket ind i farvestrålende strik.

Jeg har en syg kreativ hjerne. Når jeg knalder hovedet i puden om aften for at sove, og er ved at besvime af træthed, siger det bare "Pliiiiing"  - og så vælter det ned på harddisken med ideer. Totalt ustruktureret, og det betyder selvfølgelig, at jeg ind imellem bliver enormt stresset - for ideerne er selvfølgelig så gode, at de føres ud i livet! Men nu er det jo begrænset, hvor meget man som enkeltperson kan gabe over - og så er det jo fantastisk med en sparringspartner som Dina, der bevarer sine små spinkle fødder på parketgulvet med så dyb en ro, at man tror, hun er gået i koma!!!! Jeg fatter ikke, hvordan hun bærer sig ad. DET ville jeg ski gerne lære - i hvert tilfælde i mit næste liv, hvis det ikke kan blive i dette.

Måske er det godt nok, at vi begge er travle personer - for hvis vi havde mere tid til at udvikle ideer, ja, så ved jeg da slet ikke, hvor vi ville ende. Men ét er sikkert, vi har ikke lavet vores sidste projekt endnu. Det næste vi har gang i er et KNIT-TOGETHER-ARRANGEMENT, hvor strikkekvinder er inviteret på en heldags-forkælelses-dag med lækker brunch, foredrag af Hanne Pjested, mere mad, strik, vin og hygge den 26. oktober på Cafe Tankefryd. ( Det kan du iøvrigt læse mere om på http://www.barndestrik.som og frusommer.dk)

 

Yarnbombing af brande 2012 002.JPG

Lene fra Bording, kunne også godt blive en af event-veninderne - jeg vil faktisk sige, at hun allerede er det. Vi har bare ikke kendt hinanden så længe - og kender måske ikke hinanden så godt på det personlige plan, men Lene sprang da bare lige med på Strikkefestivalvognen og hun er uundværlig i det team. Hvilken energi, overblik og arbejdskraft og RO, hun besidder.  Og så er hun da heller ikke uden humor! Det er faktisk betegnende for alle mine veninder - uden humor går det ikke!

TAK kære EVENT-veninder fordi I er, som I er. Håber vi sammen skal mange nye projekter i årene frem over :)  

billeder fra Fanø.

Test. Øver mig på min nye IPad Mimi, i at skrive og lægge billeder ind på bloggen. Gad vide om det lykkes?

 

Transient
Transient
Transient

Når heldet er ude....... og guderne kigger med!

Sidste år i forbindelse med STRIKKEFESTIVAL I BRANDE, fik jeg jo den aldeles farvestrålende ide - syntes jeg da selv..dengang - at vi skulle strikke verdens længste slange. I mine mere optimistiske øjeblikke forestillede jeg mig en slange på 100 meter - strikket i fællesskab af gamle som unge, og os midt imellem, men Dina og Ilse mente, vi nemt kunne slå Brande Tæppet, som var 275 meter. Det mente jeg var totalt urealistisk, men de fik ret, gjorde de. Dyret voksede stille og roligt ved flittigere strikkers brug til hele 293 meter.  

Leftie sjal 049.JPG

I flere måneder har jeg haft et logistikproblem, som i dag blev løst på herligste måde. Med en printkopi i hånden kørte jeg lidt rundt i byen, og efter et forgæves besøg i Brandehallen - tænkte jeg, at jeg måske kunne få Journalisten på Vejle Amts Folkeblad til at skrive lidt om problemet, i håb om at der i avisens læserskare ville dukke en person op, som kan hjælpe os ud af opbevaringsproblemet. Da han havde set billedet og skrevet et par få notater ned, siger han pludselig. "Vi har lige fået afbud fra den person, der skal udstille i vores vindue de næste 3 måneder. Skal vi ikke bare udstille den her". Og det er da det, vi skal!!!!

Ih hvor jeg da liiiiiiiiiige følte mig tilsmilet af guderne i det øjeblik. Nu har jeg 3 måneder mere til at finde en løsning. Søren Slange ER og bliver for SJOV til bare at sætte en tændstik til - og han er for STOR til "lille brændbart" 

Er der en af jer, der har en løsning på Søren Slange, så sig endelig til :)!!!!  I min sorte øjeblikke er jeg ikke helt så sikker på, at den ide jeg fik dengang, nu egentlig også var SÅ god. Havde jeg vist, hvor meget hovedbrud, den ville give undervejs - ja, så var jeg ALDRIG gået i krig med det reptilprojekt. GODT man ikke altid på forhånd ved, hvordan tingene ender!

Hvis du vil se mangle flere dejlige billeder kan du klikke ind på www.brandestrik.com og se mere.